TYVEK®-SKYDDSKLÄDER

 
 
 
General
Tyvek® för skyddsutrustning

Tyvek® – eftersom det gör skillnad

Skyddsdräkter kan se likadana ut, men bara på håll. Den unika DuPont™ Tyvek® materialet har gett överlägset skydd i skyddsoveraller av typ 4, 5 och 6 i viktiga situationer i Europa de senaste 20 åren.

Om du känner på skyddskläder från det omfattande Tyvek® produktsortimentet såsom Tyvek® 500 Xpert känner du skillnaden. Tyvek®, som är uppfunnet och tillverkat av DuPont, är ett unikt och mångsidigt material som är starkt, men ändå extremt lätt och mjukt. Det är permeabelt för både luft och vattenånga, men avvisar ändå vattenbaserade vätskor och aerosoler. Det fungerar som en utmärkt barriär mot fina partiklar och fibrer. Det luddar extremt lite och är dessutom antistatbehandlat.

Tyvek® är en unik nonwoven-väv som har ett inbyggt skydd som har inkorporerats. Det finns inga filmer och inga laminat som kan nötas över tid – Tyvek® skyddar användaren vid användning. Tyvek® skyddsutrustning, som är designad för optimal balans mellan skydd, hållbarhet och komfort, är perfekt för många olika arbeten. Från sprutmålning till hantering av bly eller asbestsanering hjälper den ergonomiska utformningen till att hålla användarna säkra och effektiva när det hettar till. Väven är också fri från fyllmedel, tillsatser och silikon.

 
 
 

I FOKUS

Tyvek® 500 Xpert garments offer reliable protection for occupations that com
Tyvek® 500 HV overaller
Lightweight Tyvek® IsoClean® garments provide durable, comfortable protection in
Tyvek® IsoClean® Garments
DPT_Photo_Tyvek_Classic_Xpert_header_630x315.jpg
Tyvek 500 Xpert
SafeSPEC_Logo
Upptäck våra produkter i detalj i DuPont™ SafeSPEC™
 
 
 

ANVÄNDARAPPLIKATION

DPT_Photo_Chemical_Protection_Military_Police_header_630x315.jpg
Kemiskt skydd för militär och polis

DuPont erbjuder lösningar som ger kemiskt skydd mot många olika faror. Se hur varumärkena Tyvek®, Tychem® och Nomex® ger kemiskt skydd för militärer och poliser i situationer när de exempelvis är först på plats, räddar offer, begränsar utsläpp, samlar bevis, avlägsnar kroppar, sanerar platser och för att inte tala om vid kriminalteknisk utredning och brottsplatsundersökning.

Biological_UA-6_thumbnail_630x315.jpg
Skydd mot kemiska och biologiska faror

Kemiska och biologiska skyddsdräkter av DuPont™ Tychem® eller DuPont™ Tyvek® ger skydd upp till kategori III av typ 3-B, 4, 5 och 6 mot kemiska och biologiska faror. Dessa bekväma korttidsplagg finns i många olika modeller för olika användningsområden.

DPT_Photo_Petrochemical_Chemical_thumbnail_630x315.jpg
Skydd för personal i den petrokemiska och kemiska industrin

Läs om hur plagg av DuPont™ Nomex®, DuPont™ Tyvek® och DuPont™ Tychem® skyddar operatörer och tekniker mot faror i den petrokemiska industrin.

 
 
 

SafeSPEC_Logo
SafeSPEC™

Hitta rätt skyddsprodukt för ditt jobb i SafeSPEC™.

DPT19_25132_US_resource_library_120x120px.gif
Resursbibliotek

Hitta teknisk information, videor, webbseminarier och fallstudier om DuPont PPE här.

dpt19_25132_us_where_to_buy_120x120px.gif
Säljs här