Oöverträffad värme- och flamresistens

Under farliga förhållanden gör den inbyggda och beprövade prestandan i Nomex® att du kan ta dig an alla jobb med tillförsikt. Nomex® antar alltid utmaningen, oavsett om det handlar om att hålla människor säkra eller att skydda värdefulla tillgångar.

 
 
 
 
 
 

Skydd för dem som skyddar oss

De som ägnar sitt liv åt att skydda vår frihet förtjänar de mest avancerade skyddslösningarna. Hemma eller borta, över land, hav eller luft, de svarar alltid när plikten kallar och vår högsta prioritet är att få dem säkert tillbaka.  

 
 
 
 
 
 

Från första larmet till faran över

Oräkneliga hjältar riskerar dagligen livet i utryckningssituationer. Eftersom varje sekund räknas förtjänar utryckningspersonal de mest innovativa, hållbara och bekväma skyddet. 

 
 
 
 
 
 

Vi tar säkerhet till nya höjder 

Vi förbättrar ständigt säkerheten, effektiviteten och hållbarheten i hela rymdbranschen, oavsett om det gäller att pendla till arbetet eller att utforska nya världar. För när det gäller innovation finns inga gränser. 

 
 
 
 
 
 

Hålla lamporna lysande och lysande och lysande

När den globala efterfrågan på energi växer, växer även behovet av att uppfylla den. Och eftersom så mycket beror på en tillförlitlig åtkomst till energin fortsätter vi att omvandla standarden för att skydda elektrisk utrustning, från transformatorer och generatorer till turbiner och elhybridfordon.