Ett material utan gränser
 
 
 

Oändliga möjligheter

för det övergripande goda

Oavsett om det gäller att göra hem bekväma, skydda arbetare mot faror i arbetet, möjliggöra säker hantering av epidemier eller otaliga andra användningsområden – de unika egenskaperna i DuPont™ Tyvek® ger komfort, skydd och livets gåva till miljontals varje dag.

 
 
 
 
 
 

Webinar-biblioteket

Vill du också bli expert på personlig skyddsutrustning? Delta i vår serie med webbseminarier, DuPont Personal Protection Webinar Academy.

Utforska
 
 
 

Varför Tyvek®

Lättviktiga, mångsidiga och samtidigt slitstarka och tåliga Tyvek® trotsar konventionerna så att du kan trots oddsen. Från personligt skydd och impregnering till förpackningar och transport antar Tyvek® utmaningen genom att stänga vädret ute och släppa in livet.

Se möjligheterna
 
 
 

Tyvek® för PPE

Tyvek® personligt skydd har prestanda som uppfyller eller överträffar branschstandarder för skydd mot en rad kemiska hot och faror.

Läs mer
 
 
 

Användningsområden

Klimatskal
Klimatskal
Skyddskläder
Skyddskläder
Steril förpackning
Steril förpackning
Grafik
Grafik
Lastöverdrag
Lastöverdrag
Industriell förpackning
Industriell förpackning
Överdrag
Överdrag
 
 
 

Ett unikt fiberduksmaterial

Tyvek® är lätt, hållbart och med andningsförmåga, och ändå beständigt mot vatten, nötning, bakteriepenetration och föråldring, vilket gör det idealiskt för mängder av användningsområden i en rad olika branscher.

Vad är Tyvek®
 
 
 

Utforska hur Tyvek® kan användas som material i konsumentprodukter

Från skyddskläder och tillbehör till hemdekor och elektronik ger Tyvek® oändliga möjligheter för både traditionella och detaljhandelsinriktade specialprodukter.

Tyvek® för design