Motståndskraftig mot gränser, mottaglig för att låta det goda komma in.

 
 
 
 
 
 

Före varje inflyttningsfest kommer en husinslagning.

Bakom varje drömhem finns en arkitekt, en förman och byggarbetare som gör det verkligt – och som skapar sitt anseende ett hus i taget. Därför tillhandahåller vi branschledande verktyg som håller vatten och luft utanför, och energi och komfort inuti. Eftersom ett bra jobb är det enda jobb som är värt att göra. 

 
 
 
 
 
 

Skydd är vår styrka

Ingen ska behöva ta jobbet med sig hem, särskilt inte de som tar sig an några av de farligaste jobben som finns. Vi levererar hållbarheten, komforten och skyddet som gör att du kan utföra de tuffaste jobben med tillförsikt, eftersom ditt skydd ska arbeta lika hårt som du. 

 
 
 
 
 
 

Vägen till återhämtning är inte en plats, den är en resa.

I den medicinska leveranskedjan finns ingen plats för den svagaste länken. Det är därför vi ser till att den livräddande, livsuppehållande integriteten i läkemedel, plagg och medicintekniska produkter bevaras i varje steg från fabriken till patienten. Eftersom en patients resa är beroende av vår resa. 

 
 
 
 
 
 

Prestanda är alltid modernt 

Från plagg och tillbehör till dekor och design – Tyvek® ger obegränsade möjligheter långt utanför . Det här tryckbara och mångsidiga, och ändå motståndskraftiga och hållbara materialet med en pappersliknande känsla är en fantastisk duk för alla typer av konstverk.