Värme- och flamskyddsprodukter

 
 
 

Undkom hettan med brandresistenta plagg

 
 
 
 
 
 

Bränder är oförutsägbara. Och dödliga. Därför litar personer som utsätts för faror från brand och ljusbågar på jobbet lita på flamresistenta plagg tillverkade med DuPont™ Nomex®.

Varje dag världen över, i labb, på slagfält, i brinnande byggnader och på otaliga andra farliga platser, skyddar den här avancerade fibern miljontals människor mot extrem fara. Det inbyggda skyddet i Nomex® fibern, skydd som inte kan tvättas eller nötas bort, är ett avgörande skydd för utryckningspersonal, militärer, poliser, forskare och industriarbetare världen över, som alla litar på hållbarheten och de avancerade flamresistenta egenskaperna i Nomex®.

 
 
 

Brandmän testar huvor tillverkade med DuPont™ Nomex® Nano Flex.

 
 
 

Tjänsten Nomex® FastTrack™

 

I samarbete med våra partners som tillverkar skyddsplagg har vi lanserat Nomex® FastTrack™ vilket gör det möjligt för dig att få upp till 50 produkter tillverkade av Nomex® inom en tidsram på 30 dagar.

 

Utforska
 
 
 

Webinar-biblioteket

Vill du också bli expert på personlig skyddsutrustning? Delta i vår serie med webbseminarier, DuPont Personal Protection Webinar Academy.

Utforska
 
 
 

Standarder för flamresistenta plagg

DuPont samarbetar med företag, myndighet, akademiker och forskare för ta fram många olika skyddsdräkter och produkter som skyddar liv. Läs mer om viktiga värmeföreskrifter för att få reda på hur.

Utforska
 
 
 

Testat för riskerna du utsätts för

Thermo-Man® är världens mest avancerade utvärderingssystem i naturlig storlek för termiska brännskador. Våra Thermo-Man® enheter använder toppmodern teknik för att demonstrera vilken hållbarhet och överlägsen flamresistens Nomex® ger jämfört med andra flamresistenta lösningar.

Se Thermo-Man® i aktion
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leta bland teknisk information, videor, webbseminarier och fallstudier om DuPont PPE
Resursbibliotek

Hitta teknisk information, videor, webbseminarier och fallstudier om DuPont PPE här.

Ta reda på var du kan köpa DuPont-produkter
Säljs här