Nomex® för personlig skyddsutrustning

 
 
 

Prestanda när det hettar till

PPE-skyddsdräkter med Nomex® ger det allra bästa inom värme- och flamskydd mot många olika risker. Nomex® ger kompromisslöst flamskydd mot värme, flammor och ljusbågar.

Varför Nomex®
 
 
 

Innovation för hållbarhet

DuPont Personal Protection för samman några av de mest betrodda varumärkena inom personlig skyddsutrustning (PPE) – Tyvek®, Tychem®, Nomex® och Kevlar® – för att tillhandahålla unika lösningar som skyddar arbetare mot olika kemiska, termiska, ljusbågsrelaterade och mekaniska risker på arbetsplatsen.

Utforska
 
 
 

Nytt namnsystem för Nomex®

Nomex® gör det enklare att specificera rätt FR-skydd för jobbet genom att ändra namn på sina testade och beprövade lösningar.

Utforska
 
 
 

Värme- och flamskyddsprodukter

Nomex® erbjuder en testad och beprövad portfölj med skyddslösningar som uppfyller och överträffar de globala standarderna för skydd mot värme, flammor och ljusbågar.

Utforska
 
 
 

Skydd mot ljusbågar

Nomex® tyg erbjuder bekväma värmeresistenta skyddslösningar med lätt vikt som uppfyller eller överträffar de globala standarderna för skydd mot ljusbågar, värme och flammor.

Utforska
 
 
 

Nomex® för räddningspersonal

De som ägnar sitt liv åt att skydda våra förtjänar bästa möjliga skydd.

Utforska
 
 
 
 
 
 
Nomex® skyddar militärer och polis

Nomex® för militärer och polis

Vår militära personal vet att bränder med explosionsartat antändningsförlopp är en ständig fara, och att skillnaden mellan liv och död kan vara några sekunder. DuPont har svaret – Nomex® fiber.

Utforska
Nomex erbjuder en beprövad portfölj med skyddslösningar för olje- och gasindustrin

Nomex® för olja och gas

Nomex® erbjuder en testad och beprövad portfölj med skyddslösningar för olje-, gas- och petrokemiindustrin med kompromisslöst och enastående skydd och komfort. 

Utforska
 
 
 
Nomex® tyg ger flamresistenta och lätta lösningar för ljusbågsrisker

Nomex® för el/samhällsservice

Nomex® erbjuder en testad och beprövad portfölj med skyddslösningar för elektriker, ledningsdragare och kabelläggare med kompromisslöst och enastående skydd och komfort.

Utforska
Nomex® ger testade och beprövade lösningar mot värme och flammor

Nomex® för tillverkning och transport

De människor som har de tuffaste industrijobben världen över står inför brandrisker under varje skift. Därför väljer de flamresistenta plagg tillverkade med Nomex®– för beprövat skydd och komfort. 

Utforska
 
 
 
Thermo-Man® demonstrationsenhet

Thermo-Man®

Våra Thermo-Man® enheter använder toppmodern teknik för att demonstrera vilken hållbarhet och överlägsen flamresistens Nomex® ger jämfört med andra flamresistenta lösningar. 

Utforska