Vi tänjer gränserna för det möjliga och för skydd – för en bättre, starkare och säkrare morgondag

 
 
 
 
 
 

Skydd för dem som skyddar oss

De som ägnar sina liv åt att skydda vår frihet förtjänar de mest avancerade skyddslösningarna. Hemma eller borta, över land, hav eller luft, de svarar alltid när plikten kallar och vår högsta prioritet är att få dem säkert tillbaka. 

 
 
 
 
 
 

En bra dag är när alla kommer hem säkert

Vi skyddar inte bara en arbetare. Vi skyddar en mamma, en pappa, syster eller bror. Och även om vi inte kan förutsäga om en arbetsplatsolycka kommer att inträffa kan vi skydda dem om den gör det. För alla på arbetet har någon som vill att de ska komma hem säkert. 

 
 
 
 
 
 

Innovation i rörelse

För att du ska kunna fortsätta att utforska gränser, arbetar vi för att ta prestanda till nya gränser. Oavsett om det gäller att förbättra säkerhet eller prestanda – om det finns ett bättre sätt att ta dig dit du vill kommer vi att hjälpa dig att hitta det. 

 
 
 
 
 
 

Bättre delar blir en bättre helhet

Vi skyddar din passion. Från att trotsa gravitationen till att omdefiniera vad som är möjligt – vi hjälper dig att begränsa livets begränsningar så att att du kan leva på dina villkor. För när vi hör "det går inte" tänker vi "vi antar utmaningen". Följ din passion, lev i full fart och gör mer med DuPont™ Kevlar®.