Skydd för tillverkningsindustrin


 
 
 

Industriskydd – personalens säkerhet är vårt mål

 
 
 

Industriarbetare har olika ansvarsområden på arbetet. Vi har bara ett: att hjälpa till att skydda människor mot risker med hjälp av skyddslösningar för industrin från DuPont.

Industrier är beroende av sina arbetare för att lyckas. Bakom dessa arbetare finns familjer och samhällen som är beroende av DuPont personlig skyddsutrustning för att skydda dem. I mer än 40 år har våra forskare, ingenjörer och tekniker åtgärdat världens behov av säkerhet med de bästa säkerhetsteknikerna och innovationerna. Vi använder verklig erfarenhet som ägare och operatörer av industriella tillverkningsanläggningar världen över, och erbjuder våra arbetare samma forskningsbaserade lösningar som vi erbjuder era arbetare, inklusive några av branschens mest betrodda och innovativa varumärken som DuPont™ Kevlar®, DuPont™ Nomex®, DuPont™ Tyvek® och DuPont™ Tychem®.

DuPont samarbetar med företag världen över, från industrialiserade länder och utvecklingsländer, för att hjälpa dem att implementera och stärka förordningarna för skydd av alla arbetare. Så oavsett om du undrar om du uppfyller de reviderade branschstandarderna eller letar efter nyare, säkrare sätt att ge arbetarna bättre skydd, hjälper vi dig att förstå det ansvaret.

 
 
 

Skär- och mekanikskydd

Bara Kevlar® kan skydda mot flera risker och samtidigt hålla personalen bekväm. Och DuPont kan hjälpa till att vägleda dig genom de nya standarderna, innovationsmöjligheter och mer.

Utforska
 
 
 

Nomex® för tillverkning och transport

När det gäller flamresistent skydd fortsätter Nomex® att uppfylla och överträffa globala standarder för skydd och prestanda, och gör att säkerhetsansvariga kan känna sig trygga och att elektrikerna får jobbet gjort med tillförsikt. Det är därför så många branschledande företag litar på att Nomex® håller deras elektriker säkra.

Utforska
 
 
 

Skydd mot kemikalier/riskmaterial

För skydd mot kemiska faror förlitar sig industriarbetare på skyddsdräkter med Tychem®.

Utforska
 
 
 

Tyvek® skyddsplagg

Tyvek® bidrar till en idealisk balans mellan skydd, hållbarhet och komfort för anställda inom industri och miljöer där skydd mot föroreningar krävs, till exempel tillverkning, läkemedel, fordon och samhällsservice.

Utforska