Kemiska skyddsdräkter och tillbehör

 
 
 

Minska riskerna: Kemiska skyddsdräkter

Ibland är det största hotet mot personalens säkerhet det du inte kan se. Det är därför DuPont utvecklar innovativa kemiska skyddsdräkter som skyddar användarna mot farliga ångor, vätskor och partiklar.

Med tre kraftfulla varumärken och ett stort sortiment skyddsdräkter och tillbehör erbjuder DuPont en beprövad och kostnadseffektiv lösning för nästan alla användningsområden som kräver kemisk skyddsdräkt.

DuPont™ Tyvek® overaller är populära inom en mängd olika branscher och ger ett tillförlitligt skydd mot ett stort antal faror såsom bly, asbest, mögel och lätta stänk från vattenbaserade kemikalier i låg koncentration. De skyddar också känsliga processer från föroreningar från människor, är silikonfria och luddar extremt lite.

DuPont™ Tychem® skyddsdräkter skyddar mot kemiska och biologiska faror. Tychem® sortimentet har permeationstestats av oberoende organ med över 180 kemikalier.

DuPont™ ProShield® skyddsdräkter är designade för användningsområden som kräver en lägre nivå av skydd. Nyligen lanserade DuPont ProShield® 20 SFR, en overall för begränsad flamspridning utformad som ett överdragsplagg för engångsbruk som skyddar primärt flambeständiga plagg som bärs under.

 
 
 

Innehåll

Tyvek® 500 Xpert skyddsdräkter ger tillförlitligt skydd

Tyvek® 500 HV overaller

Läs mer
DuPont™ Tychem® TK passar bra för kemikalieskyddsdräkter hög synlighet.

Tychem® TK skyddsdräkter

Läs mer
 
 
 

DuPont varumärken

Tyvek® skyddsplagg
Tyvek® skyddsplagg
Tychem® skyddsdräkter
Tychem® skyddsdräkter
ProShield® skyddsdräkter
ProShield® skyddsdräkter
 
 
 

Branschsegment

104824296_465x232_630x315

Personlig skyddsutrustning för industriarbetare

Läs mer
DuPont utvecklar nästa generations lösningar för militärt kroppsskydd

Skydd för militärer

Läs mer