Skydd för olje- och gasindustrin


 
 
 

DuPont™ Nomex®, Kevlar®, Tyvek® och Tychem® erbjuder en testad och beprövad portfölj med skyddslösningar för olje-, gas- och petrokemiindustrin.

 
 
 
 
 
 

DuPont hjälper till att lösa några av olje- och gasindustrins största utmaningar när det gäller säkerhet, miljö och produktivitet. Vi erbjuder produkter och kunskapsbaserade lösningar på dagens mest krävande och akuta utmaningar för industrin. 

DuPont erbjuder skyddslösningar, från rigg till raffinaderi, som aldrig kompromissar med prestanda eller komfort. 

 
 
 

Nomex® för olja och gas

När det gäller flamresistent skydd fortsätter DuPont™ Nomex® att uppfylla och överträffa globala standarder för skydd och prestanda, och gör att säkerhetsansvariga kan känna sig trygga och att personalen litar på att de får jobbet gjort.

Utforska
 
 
 

Skär- och mekanikskydd

Bara DuPont™ Kevlar® kan skydda mot flera risker och samtidigt hålla personalen bekväm. Och DuPont kan hjälpa till att vägleda dig genom de nya standarderna, innovationsmöjligheter och mer.

Utforska
 
 
 

Tyvek® skyddsplagg

DuPont™ Tyvek® bidrar till en idealisk balans mellan skydd, hållbarhet och komfort för anställda inom industri och miljöer där skydd mot föroreningar krävs, till exempel tillverkning, läkemedel, fordon och samhällsservice.

Utforska