Skydd för transportbranschen

 
 
 

DuPont erbjuder ett antal lösningar för fullständigt skydd av personal inom transportbranschen. 

 
 
 
 
 
 

Personal inom transportbranschen kan utsättas för många olika risker på arbetsplatsen. DuPont™ har ett brett utbud av personliga skyddslösningar som ger personalen det fullständiga skydd de behöver för att utföra sitt jobb tryggt och bekvämt.

 
 
 
 
 
 

Nomex® för tillverkning och transport

När det gäller flamresistent skydd fortsätter DuPont™ Nomex® att uppfylla och överträffa globala standarder för skydd och prestanda, och gör att säkerhetsansvariga kan känna sig trygga och att elektrikerna får jobbet gjort med tillförsikt. Det är därför så många branschledande företag litar på att Nomex® håller deras elektriker säkra.

Utforska
 
 
 

Värme- och flamskyddsprodukter

Nomex® erbjuder en testad och beprövad portfölj med skyddslösningar som uppfyller och överträffar de globala standarderna för skydd mot värme, flammor och ljusbågar.

Utforska
 
 
 

Skär- och mekanikskydd

Bara DuPont™ Kevlar® kan skydda mot flera risker och samtidigt hålla personalen bekväm. Och DuPont kan hjälpa till att vägleda dig genom de nya standarderna, innovationsmöjligheter och mer.

Utforska
 
 
 

Tyvek® skyddsplagg

DuPont™ Tyvek® bidrar till en idealisk balans mellan skydd, hållbarhet och komfort för anställda inom industri och miljöer där skydd mot föroreningar krävs, till exempel tillverkning, läkemedel, fordon och samhällsservice.

Utforska
 
 
 

Tyvek® 500 HV

Vid fara vill industriarbetare bära skyddsplagg som aldrig kompromissar med deras synlighet.

Utforska