Skydd för militärer och polis

 
 
 

Skydd för dem som skyddar oss

 
 
 
 
 
 

Från flyktiga kemikalier till fientliga fiender – de modiga personer som arbetar i sådana krävande miljöer litar på innovativa lösningar för personlig skyddsutrustning från DuPont. 

Vi tillhandahåller vetenskapligt baserade lösningar som ger dem de skydd de behöver, från utryckningspersonal till militär personal.  

Våra personliga skyddsutrustningar inkluderar några av de mest betrodda varumärkena i branschen: Kevlar® aramidfiber för fordonsskydd mot skott-, skär- och nötningsskador, Nomex® fiber för flamrisker, Tychem® skyddsdräkter för skydd mot kemikalier i flytande form och gasform och Tyvek® skyddsdräkter för skydd mot torra partiklar. Genom att samarbeta med industrier, samhällen och myndigheter kan vi konstruera och erbjuda de senaste PPE-lösningarna som skyddar militär personal och poliser medan de skyddar oss.

 
 
 

Kevlar® för militärt skydd

Från topp till tå, i fordon eller till fots – Kevlar® ger personligt skydd även till militär personal, från hemmafronten till frontlinjen.

Utforska
 
 
 

Kevlar® för poliser

För männen och kvinnorna som arbetar med brottsbekämpning är det avgörande att vara skyddade mot hot som kulor, stickvapen och eld. Det är därför är utrustning med innovativ och lätt Kevlar® fiber är så viktig.

Utforska
 
 
 

Nomex® för militärer och polis

Vår militära personal vet att bränder med explosionsartat antändningsförlopp är en ständig fara, och att skillnaden mellan liv och död kan vara några sekunder. DuPont har svaret – Nomex® fiber.

Utforska
 
 
 

Tyvek®/Tychem® kemikalieskydd för militär och polis

Många militär- och polisscenarier kräver effektivt kemiskt skydd. DuPont tillhandahåller detta med personlig skyddsutrustning med Tyvek® och Tychem®.

Utforska
 
 
 

Skydd mot fentanyl och andra opioider

Läs om hur Tyvek® och Tychem® skyddar polis och räddningspersonal mot exponering för extremt farliga syntetiska opioider. 

Utforska
 
 
 
 
 
 

Hitta rätt skyddsprodukt för ditt användningsområde eller din bransch med DuPont™ SafeSPEC™
SafeSPEC™

Hitta rätt skyddsprodukt för ditt jobb i SafeSPEC™.

Leta bland teknisk information, videor, webbseminarier och fallstudier om DuPont PPE
Resursbibliotek

Hitta teknisk information, videor, webbseminarier och fallstudier om DuPont PPE här.

Ta reda på var du kan köpa DuPont-produkter
Säljs här