Skydd för militärer och polis

 
 
 

Skydd för dem som skyddar oss

 
 
 
 
 
 

Från flyktiga kemikalier till fientliga fiender – de modiga personer som arbetar i sådana krävande miljöer litar på innovativa lösningar för personlig skyddsutrustning från DuPont. 

Vi tillhandahåller vetenskapligt baserade lösningar som ger dem de skydd de behöver, från utryckningspersonal till militär personal.  

Våra personliga skyddsutrustningar inkluderar några av de mest betrodda varumärkena i branschen: Kevlar® aramidfiber för fordonsskydd mot skott-, skär- och nötningsskador, Nomex® fiber för flamrisker, Tychem® skyddsdräkter för skydd mot kemikalier i flytande form och gasform och Tyvek® skyddsdräkter för skydd mot torra partiklar. Genom att samarbeta med industrier, samhällen och myndigheter kan vi konstruera och erbjuda de senaste PPE-lösningarna som skyddar militär personal och poliser medan de skyddar oss.

 
 
 
 
 
 

Nomex® för militärer och polis

Vår militära personal vet att bränder med explosionsartat antändningsförlopp är en ständig fara, och att skillnaden mellan liv och död kan vara några sekunder. DuPont har svaret – Nomex® fiber.

Utforska
 
 
 

Tyvek®/Tychem® kemikalieskydd för militär och polis

Många militär- och polisscenarier kräver effektivt kemiskt skydd. DuPont tillhandahåller detta med personlig skyddsutrustning med Tyvek® och Tychem®.

Utforska