Skydd för el-/samhällsservicebranschen

 
 
 

Bara DuPont har en testad och beprövad portfölj med skyddslösningar för elektriker, ledningsdragare och kabelläggare med kompromisslöst och enastående skydd och komfort.

 
 
 
 
 
 

Personal inom el- och samhällsservicebranscherna utsätts för extrema risker varje dag, från elektriska risker till ljusbågar. DuPont har ett brett utbud av personlig skyddsutrustning som uppfyller eller överträffar globala standarder för att skydda personal i det allra farligaste branscherna.

 
 
 

Skydd mot ljusbågar

DuPont™ Nomex® tyg erbjuder bekväma värmeresistenta skyddslösningar med lätt vikt som uppfyller eller överträffar de globala standarderna för skydd mot ljusbågar, värme och flammor.

Utforska
 
 
 

Nomex® för el/samhällsservice

Nomex® ger lätt och bekväm personlig skyddsutrustning mot ljusbågar så att personal inom samhällsservice och elektrisk industri får det skydd de behöver. 

Utforska
 
 
 

Skär- och mekanikskydd

Bara DuPont™ Kevlar® kan skydda mot flera risker och samtidigt hålla personalen bekväm. Och DuPont kan hjälpa till att vägleda dig genom de nya standarderna, innovationsmöjligheter och mer.

Utforska
 
 
 

Tyvek® skyddsplagg

DuPont™ Tyvek® bidrar till en idealisk balans mellan skydd, hållbarhet och komfort för anställda inom industri och miljöer där skydd mot föroreningar krävs, till exempel tillverkning, läkemedel, fordon och samhällsservice.

Utforska