Skydd inom fordonsindustrin


 
 
 

Öka prestandan i fordonskomponenter

 
 
 
 
 
 

Personal inom fordonsindustrin kan utsättas för många olika risker på arbetsplatsen. DuPont™ har ett brett utbud av personliga skyddslösningar som ger personalen det fullständiga skydd de behöver för att utföra sitt jobb tryggt och bekvämt. 

 
 
 

Tyvek® för målning av fordon

Tyvek® overaller har en inbyggd skyddsbarriär i materialet som säkerställer ett högpresterande skydd. Tyvek® har en ultramjuk yta som avvisar lågkoncentrerade oorganiska vätskor och aerosoler och hindrar fasta partiklar från att fastna.

Utforska
 
 
 

Värme- och flamskyddsprodukter

Nomex® erbjuder en testad och beprövad portfölj med skyddslösningar som uppfyller och överträffar de globala standarderna för skydd mot värme, flammor och ljusbågar.

Utforska
 
 
 

Skär- och mekanikskydd

Bara Kevlar® kan skydda mot flera risker och samtidigt hålla personalen bekväm. Och DuPont kan hjälpa till att vägleda dig genom den nya standarden, innovationsmöjligheter och mer.

Utforska
 
 
 

Tyvek® skyddsplagg

Tyvek® bidrar till en idealisk balans mellan skydd, hållbarhet och komfort för anställda inom industri och miljöer där skydd mot föroreningar krävs, till exempel tillverkning, läkemedel, fordon och samhällsservice.

Utforska