Skydd inom fordonsindustrin

 
 
 

Öka prestandan i fordonskomponenter

 
 
 
 
 
 

Personal inom fordonsindustrin kan utsättas för många olika risker på arbetsplatsen. DuPont™ har ett brett utbud av personliga skyddslösningar som ger personalen det fullständiga skydd de behöver för att utföra sitt jobb tryggt och bekvämt. 

 
 
 

Tyvek® för målning av fordon

Tyvek® overaller har en inbyggd skyddsbarriär i materialet som säkerställer ett högpresterande skydd. Tyvek® har en ultramjuk yta som avvisar lågkoncentrerade oorganiska vätskor och aerosoler och hindrar fasta partiklar från att fastna.

Utforska
 
 
 

Värme- och flamskyddsprodukter

Nomex® erbjuder en testad och beprövad portfölj med skyddslösningar som uppfyller och överträffar de globala standarderna för skydd mot värme, flammor och ljusbågar.

Utforska
 
 
 

Skär- och mekanikskydd

Bara Kevlar® kan skydda mot flera risker och samtidigt hålla personalen bekväm. Och DuPont kan hjälpa till att vägleda dig genom den nya standarden, innovationsmöjligheter och mer.

Utforska
 
 
 

Tyvek® skyddsplagg

Tyvek® bidrar till en idealisk balans mellan skydd, hållbarhet och komfort för anställda inom industri och miljöer där skydd mot föroreningar krävs, till exempel tillverkning, läkemedel, fordon och samhällsservice.

Utforska
 
 
 

Hitta rätt skyddsprodukt för ditt användningsområde eller din bransch med DuPont™ SafeSPEC™
SafeSPEC™

Hitta skyddsplagg för fordonsindustrin i SafeSPEC™.

Leta bland teknisk information, videor, webbseminarier och fallstudier om DuPont PPE
Resursbibliotek

Hitta teknisk information, videor, webbseminarier och fallstudier om DuPont PPE här.

Ta reda på var du kan köpa DuPont-produkter
Säljs här