Stötta våra lokala samhällen

 
 
 

Gå samman i kampen mot covid-19

Ända sedan början av covid-19-pandemin har vi arbetat outtröttligt för att stötta våra lokala samhällen i kampen mot viruset. Vi ökade omedelbart produktionen av Tyvek® för skyddsplagg och i april 2020 lanserade vi programmet #TyvekTogether med en begränsad utgåva av Tyvek® -materialet Tyvek® 1222A för att öka den totala leveransen av Tyvek® till sjukvårds- och blåljuspersonal.

När bristen på personlig skyddsutrustning var som värst under 2020 donerade vi fler än 148 000 Tyvek®-skyddsoveraller till lokala sjukhus i våra globala samhällen. Tillsammans med våra samarbetspartner har vi nu producerat fler än 100 miljoner skyddsoveralller till sjukvårds- och räddningstjänstpersonal för att ge dem det skydd de behöver.

UN SDG #3

 
 
 

Supporting our communities with COVStötta våra lokala samhällen med Covid-19-hjälpID-19 relief

Som en del av arbetet med att få ett slut på pandemin donerade DuPont 243 000 skyddsplagg, nyttjade samarbeten för att stötta lokala samhällen och försökte med nya saker som till exempel att producera, förpacka och donera 45 000 liter handsprit.

Läs mer

#TyvekTogether

I dessa tider som saknar motstycke är det viktigt att vi samarbetar för att skydda vår sjukvårds- och blåljuspersonal. Tillsammans antar vi inte bara utmaningen, vi hittar nya sätt att övervinna den.

Läs mer

Lowes samarbetar med DuPont för att stötta företag som tillverkar personlig skyddsutrustning

DuPont och Lowes donerade rullar av Tyvek® 1222A som en del av programmet #TyvekTogether för att stötta företag som omvandlade sina verksamheter för att leverera personlig skyddsutrustning till hälso- och sjukvården i USA, till exempel Merrow Manufacturing, Thermaxx och Studio Displays.

Läs mer

DuPont samarbetar med Home Depot för att donera Tyvek®-material till isoleringsrockar för Kaiser Permanente

Kaiser Permanente, en av de största ideella förmedlarna av sjukförsäkringarna i USA, stod inför en allvarlig brist på personlig skyddsutrustning tidigt under covid-19-pandemin och tillgången från de vanliga källorna var begränsad. DuPont tog då initiativ till ett samarbete med Home Depot för att donera rullar med Tyvek® 1222A till Kaiser Permanente som sedan arbetade tillsammans med Lefty Production Co. för att producera isoleringsrockarna.

Läs mer