Skyddsvästar för poliser

 
 
 

Utrustning för poliser – våra bästa förtjänar det bästa

För männen och kvinnorna som arbetar med brottsbekämpning är det avgörande att vara skyddade mot hot som kulor, stickvapen och eld. Det är därför är utrustning med innovativ och lätt DuPont™ Kevlar® fiber är så viktig.
Varje dag hamnar poliser i oförutsägbara situationer som kan förändras på en sekund. Ingen vet bättre vilken skillnad rätt kroppsskydd kan göra än de 3 100 medlemmarna i IACP/DuPont Kevlar Survivors Club® som har överlevt potentiellt dödliga eller invalidiserande skador genom att bära skyddsvästar .
I mer än 30 år har DuPont erbjudit poliser, SWAT och specialstyrkor den överlägsna kraften i kul- och knivresistenta Kevlar® fiber. Vi samarbetar aktivt med myndigheter och polis för att säkerställa att alla poliser har åtkomst till det skydd de behöver.
Oavsett om det handlar om att stoppa en kula eller skydda mot stickskador och hemmagjorda vapen hjälper forskningen och produktutvecklingen hos DuPont poliser att komma hem säkert varje dag. Eftersom de som skyddar oss sätter andras säkerhet framför sin egen strävar DuPont efter att hitta lösningar som skyddar dem – även i svåra situationer.

 
 
 

Innehåll

dpt_nanotube_honeycomb

DuPont investerar för att skydda fler människor, processer och miljön

Läs mer
BPV_Interview

En överlevares berättelse: P.O. Corey B. Grogan

Läs mer
 
 
 
 
 
 

Användningsområden

DPT_Photo_Protection_Vests

Taktiska västar – poliser

Läs mer
Skydd mot biologiska faror

Skydd mot biologiska faror

Läs mer